| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Snad nemáme děti jen proto, abychom dostávali příspěvky

Ahoj Kim, klidně si mne označ, jak chceš, jen prosím neužívej slovo fńukat, připadá mi nepatřičné. Se svými poměrně malými dětmi, nejmladší mají pět měsíců a druhé sotva dva roky, chodím do práce na částečný úvazek, přitom kojím, starám se o domácnost a manžel pracuje na úvazek plný. Nevím kolik mají v JV Ázii vysokoškolští učitelé. Ale zde utáhnout rozpočet s např. třemi dětmi už je problém. Kdybychom na dobu, kdy jsem v práci, nevykořisťovali babičku, tak v práci být nemohu. babičky jsou zde vykořisťovány hromadně. i když by mnohé raději dělaly něco jiného nebo se léčily.
Co se týká složek mzdy a daní, neboj se, celkem to sleduji.
Samozřejmě jsem jen tupá ženská a nemám co camrat do státního rozpočtu, když tomu jako slepice vůbec nemohu rozumětm promiň, příště to nechám poslancům a půjdu raději více a radostněji pracovat na další obrněné transportéry. Však děti pohlídá babička, která měla jít raději na EKG.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.