Ahojky maminy. Mám 3 měsíční dcerku. Poslední tři týdny spinká celou noc. Usíná kolen deváté a do 6-7 spinká bez probuzení. (První holčička mi spinkala celou noc už od sedmi týdnů a spánek do 10 h. ráno jí nedělal problém). Přes den je docela čilá a spinká tak 3-4 po hodince. Jen bych chtěla trochu utěšit maminky, kterým jejich radůstky ještě nespinkají celou noc, nebojte se, také se brzy dočkáte, jen má každé dítko svůj rytmus a občas to chce prostě jen trochu trpělivosti a pochopení. Ještě nedávno jsem si říkala, že moje holčička zřejmě dlouhý spánek nepotřebuje, ale opak je pravdou. Tak hlavu vzhůru a hodně trpělivosti a štěstí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.