| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Snad nemáme děti jen proto, abychom dostávali příspěvky

Lassie - a presne o tom to cele je!!!

"já si narozdíl od tvých kamarádek nemyslím, že jesle od roku a půl dítěti prospějí." - no a ja si narozdil o vetsiny ceskych maminek nemyslim, ze jim skodi. Obe jsme ovlivneny prostredim, ve kterem zijeme a urcitymi normami, ktere kolem nas jsou. Ver mi, ze kdyby ses narodila u nas a cely zivot pozorovala, jak se o deti staraji hlavne chuvy, tak bys na tom taky neshledavala nic tak zvlastniho.

A kdyz uz jsme u toho zevseobecnovani - doufam, ze nanaznacujes, ze moje kamaradky deti odlozi, aby mohly jit na kosmetiku..

"ženy se navzájem utěšují a samy sobě sugerují, že je tam to dítě vlastně v pohodě" - tak ja Te muzu ujistit, ze moje kamaradky si nic nesugeruji - na to je moc dobre znam... Stejne tak bych mohla rict, ze si ceske zeny sugeruji, ze bez nich dite trpi.

Ukaz mi odbornou literaturu o detech, ktere chodi do krasne skolky, kde jsou ctyri deti na jednu tetu a jsou tam dejme tomu 10-15 hodin tydne. Moc rada si poctu. Ja vim, ze existuje literatura, ktera zkouma pripady matek pracujicich na plny uvazek dejme tomu od sesti mesicu ditete, ale o tom se tady nebavime.

Uvedla jsem pripady svych kamaradek jako ilustraci, ne aby se tady o ne nekdo otiral. Mne porad vsichni obvinuji, jak nekoho soudim, jak tomu nerozumim a jak syty hladovemu neveri... ale najednou vsichni rozumi tomu, jak to chodi u nas a ze kazdy, kdo da dite dobrovolne do skolky v 18 mesicich je fiflena, ktera si neco sugeruje, aby se mohla vyhnout peci o dite... Ach jo.

Kimmy

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.