Lassie - Ty delas, jako kdybych posilala maminky do prace za soucasnych podminek - ja prece rikam, ze ty penize by se mely pouzit na podporu castecnych uvazku a kvalitnich skolek/jesli. Pokud bude mit skolka/jesle rozpocet takovy, ze si muze dovolit najmout vice ucitelek - nebo to dokonce bude smernice dana ministerstvem, tak to tak bude. Vsechno jde - ja v tom ziju.
Ted jsem psala Mysi, jak jsem to myslela s tou dulezitosti vztahu mezi matkou a ditetem - nikde se jiste nepise, ze k vytvoreni kvalitniho vztahu mezi matkou a ditetem je nezbytne nutne, aby matka byla s ditetem 24 hodin denne. Nemluvim o nejakem dlouhodobem odlouceni, kdy k poruse vztahu opravdu dochazi. Tak doufam, ze jsem to jiz dostatecne vysvetlila.
Verim, ze i Ty jsi ve svych prispevcich naznacovala, ze nemohu pochopit situaci, ve ktere jsem nebyla. Ale nemuzu si pomoct, z Tvych prispevku na me sala velice silne presvedceni, ze kazda zena, ktera zapise male dite do jesli, to dela z nejakych sebestrednych duvodu...
Proste - kdo to dela jinak nez my to dela spatne. A urcite ma k tomu nejake opovrzenihodne duvody.
Nez mi reknes, ze ja delam to same - ja rikam, ze pokud jsou s timto systemem matky v CR spokojene, tak at v tom pokracuji. Ja jsem necekala, ze matky vlastne o castecne uvazky zajem nemaji nebo by je teda eventualne i prijaly, ale pouze pod podminkou, ze zustanou zachovany vsechny soucasne vyhody. Nerikam, ze to delaji spatne, ale ze podle meho nazory by ty penize mely byt pouzity jinak.
Kimmy
Předchozí