Přidat názor k článku Prdlavka
přesně, sladkosti, mlíko, fenyklový čaj, to se u nás ukázalo jako největší nadýmač. Naštěstí jsem se po sýrech a mléčné bílkovině osypala i já, takže jsem to vysadila a jestli bylo líp? Já už ani nevím. Myslím, že naše dítko bylo z těch, který by mělo bolavý bříško i po vodě. Dětská dr. mi řekla, že cca do 6 týdnů mám najet u sebe na normální stravu. Moc jsem ji nevěřila, zmámená plky laktační ligy jsem žila celé šestinedělí bez ovoce a zeleniny jen na tvrdým pečivu, bez másla, bez mlíka....občas jsem spáchala hřích meruňkou, salámem k rohlíku apod., pila jsem jen vodu, občas čaj, vážně očistec, po kterém jsem málem skončila na psychiatrii totálně fyzicky i psychicky vyčerpaná a pocitem neustálého a žaludekrvoucího hladu a chorobnou chutí na čokoládu a sladkosti. Skrze clonu únavy ani nevím, jak jsem to přežila. Nicméně na prdy to nepomohlo.
Podruhé budu chytřejší - budu jíst všechno tak, abych se sama udržela na nohou a dítě? MUSÍ to vydržet. Myslím, že jak píše zuzana, stačí se vyhnout luštěninám a zelí, teplým buchtám a možná raději opatrně i s tím fenyklovým čajem, u někoho nadýmá.
Předchozí