Chtěla bych poprosit o radu, jak to je v případě, že mám teď syna 2r4m (jsem s ním na RD) a další mimi čekám na konci ledna. U syna jsem zažádala teď na konci roku o RP v původní výši, jinak to v jeho věku ani nejde, ale s druhým bych chtěla být doma 2 roky. Musím, až se mimi narodí, odhlásit syna a přehlásit RP na druhé? Nebo žádat o změnu RP, až bude druhému 22m? Jestli to dobře chápu, tentokrát na PPM nárok nemám, do práce jsem ještě nenastoupila.Díky moc, jestli odpovíte.R.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.