Ráda bych se zeptala jake podpory se muze dostat mne... cekam miminko v a zaroven studuji vysokou skolu a pracuji ale na smenny provoz s ruznym poctem odpracovanych hodin v mesici (ale zdrav. i soc. pojisteni jsem platila, ackoli nejak mene jako student). Ted jsem studium az do narozeni detatka prerusila (meni se pro mne nejak vyse zdrav. a soc. pojisteni ktere platim mesicne?) a pozdeji bych chtela pokracovat... Mam tak narok na nejaky prispevek? A jeste jsem se chtela zeptat - meni se nejak vyse prispevku v zavislosti natom zda jsem vdana nebo svobodna a s partnerem pouze zijeme?(uvazujeme zda se vzit nebo pockat az bude moct detatko na svatbu nejen v brisku; partner pracuje bez smlouvy, plati si jen pojisteni, je dulezita vyse jeho prijmu?zjistuje se to nejak?nebo na tom uz vubec nezalezi?).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.