| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak reforma ovlivní dávky v mateřství a rodičovství?

Nemusíš to sem dávat 3x, mně to stačí si přečíst jednou.
Na Pavlínu jsem byl konkrétní, ale vím o více takových lidech.
Moje manželka žije z peněz které vydělám. 15 let pracovala a odváděla, ale podporu pobírala půl roku.
To považuju od státu za sprosté, že po tolika odvedených penězích hodí člověka na krk jeho blízkým.
Ani si za ní nemůžu odečíst nic z daní (děti nemáme takže ani spol.zd.manželů jsem si neužil).
Práci nesehnala, protože ženy jsou diskriminovány. Zaprvé věkem a za druhé tím jestli ještě nemají či mají malé děti.
Jak jsem psal, soc.poj. potřebuje reformu.
U povinného ručení je člověk taky odměňován za bezeškodní průběh, čím více let tím nižší platí částku.
Výše důchodu se stanovuje podle částky kterou člověk odvedl. Čím vyšší měl plat, tím vyšší bude mít důchod.
A také podle odpracovaných roků.
Tak proč by to nešlo u soc.poj. ? Ať se to klidně přejmenuje, jestli to není podstata pojišťění.
Pokud vím, tak letos mělo sociální pojištění přebytek něco kolem 15 miliard Kč.
Bodejť by ne, když nám stát jen tahá z kapes ale nevyplácí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.