vážený pane, Tom i Sylvie se tu soustavně věnují dotazům cca od začátku prosince. Nejen mě asi napadlo, že by si zasloužili odměnu. A že to Tom řekl nahlas? Hodil jste si kamenem. Spokojen? Rozčilujete se, že vaše paní, protože je momentálně nezaměstnaná, si nemůže zvolit rodičák. Právě Tom vám dal návod, jak na to. Pokud vy sám nejste nepojištěný živnostník, máte vyhráno. Já jako samoživitelka jsem nebyla před dvěma lety pojištěná a východisko pro mne není. Přesto, že jsem nebyla nikdy nezaměstnaná a jako živnostník jsem platila a platím stále zdravotní, sociální i daně cca 16 let (stejně jako vaše žena).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.