Daňové přiznání si dělám sám asi 8 let, od té doby co jsem podnikal, ikdyž několik let jsem v závislé činnosti. Rozhodně nic nepodepisuju bez přečtení, mám rád přehled a kontrolu tak radši nikomu nevěřím. A vyživovaná manželka ? To je ale jiný pojem. O tom samozřejmě vím. Ale co jsem našel význam tohoto pojmu, tak si za ní můžu odepisovat jen v případě, že společně vychováváme dítě. Což není pravda, když ho nemáme. Nebo se pletu ? Na internetu jsem nenašel jediný dotaz, kdy má někdo bezdětnou vyživovanou manželku. Všichni uvádějí odpočty na vyživovanou manželku která se stará o dítě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.