Ted je dceri uz 11 mesicu a ja na to porad vzpominam... Dcera rvala od porodnice az do 3 mesicu. Bylo to hrozne, myslela jsem ze to nevydycham. Nepomahalo nic. Nosila jsem ji, pokladala na brisko,davala kapky, rourku,...nic nepomahalo a ona jen kricela a kricela. Byla jsem s ni i v nemocnici s podezrenim na srostla streva. Skoro jsem prisla o mleko. Byla jsem zoufala... trvala to 3 mesice a pak ze dne na den bylo po placi.Pevne nervi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.