| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak reforma ovlivní dávky v mateřství a rodičovství?

Na tohle jsem taky narazila, kdyz jsem si hledala svou "L" kategorii :-) Nechapu...
Mmch na VZP prijali muj pozadavek v klidu, jen po mne chteji dolozit skutecnost, ze jsem skoncila pobirani RP - doufam, ze mi prislusny urad jeste posle dopis s timto vyrozumenim, radsi se zeptam.
Co mi ale bohuzel jasne neni - prosim o radu oddToma jakozto kamarada toho kamarada s manzelkou :-) ? Co ma probuh vyplnit zamestnavatel meho manzela do toho Potvrzeni o naroku na davky ovlivnujici narok a vysi RP??? Jsou tam dve kolonky, ze mu a) vznikl narok na ppm, od - do a kolik, b) nevznikl narok jen proto, ze nesplnil podminky z par. 12a odst. 1 a 2 zak. 88/1968, a denni vyse ppm, pokud by na ni narok vznikl. Kamen urazu je v tom, ze absolutne nejsem schopna najit aktualni zneni toho zakona na internetu, a kdyz uz, tak vidim krizky, neb jsem neregistrovany uzivatel (nebo si to muzu zaplatit za skoro ctyri litry na rok) :-) Takze netusim, jake podminky tam jsou. A tudiz nevim, jestli mu narok vznikl, nebo ne... Nechceme to jen tak hodit zamestnavateli na hlavu, protoze pochybujem, ze by ti v tom meli jasno. Tak jestli to ten kamarad vi, poradte nam prosim. Diky!

(Mmch - ja jsem nemela na druheho syna ppm, protoze muj zamestnavatel ukoncil muj p. pomer a pak sam skoncil ihned po mem nastupu na prvni md. Smula, no...)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.