Na tohle jsem taky narazila, kdyz jsem si hledala svou "L" kategorii :-) Nechapu...
Mmch na VZP prijali muj pozadavek v klidu, jen po mne chteji dolozit skutecnost, ze jsem skoncila pobirani RP - doufam, ze mi prislusny urad jeste posle dopis s timto vyrozumenim, radsi se zeptam.
Co mi ale bohuzel jasne neni - prosim o radu oddToma jakozto kamarada toho kamarada s manzelkou :-) ? Co ma probuh vyplnit zamestnavatel meho manzela do toho Potvrzeni o naroku na davky ovlivnujici narok a vysi RP??? Jsou tam dve kolonky, ze mu a) vznikl narok na ppm, od - do a kolik, b) nevznikl narok jen proto, ze nesplnil podminky z par. 12a odst. 1 a 2 zak. 88/1968, a denni vyse ppm, pokud by na ni narok vznikl. Kamen urazu je v tom, ze absolutne nejsem schopna najit aktualni zneni toho zakona na internetu, a kdyz uz, tak vidim krizky, neb jsem neregistrovany uzivatel (nebo si to muzu zaplatit za skoro ctyri litry na rok) :-) Takze netusim, jake podminky tam jsou. A tudiz nevim, jestli mu narok vznikl, nebo ne... Nechceme to jen tak hodit zamestnavateli na hlavu, protoze pochybujem, ze by ti v tom meli jasno. Tak jestli to ten kamarad vi, poradte nam prosim. Diky!
(Mmch - ja jsem nemela na druheho syna ppm, protoze muj zamestnavatel ukoncil muj p. pomer a pak sam skoncil ihned po mem nastupu na prvni md. Smula, no...)
Předchozí