Právě jsem dočetla článek o Agátce. Jsem v 6tém měsíci a přesně stejně si představuji jak bude mé miminko vypadat... :-)--článek ve mě vzbuzoval chvilkama pocity údivu a návaly smíchu zároveň :-) Obdivuji Vás maminko Agátky a ostatní maminky, které zažívají něco podobného..s tiše si přeji, abz to mé miminko bzlo o něco klidnější.. :-), ale vím, že jestli nebude, budu ho milovat úplně stejně a dělat stejné věci a cítit se stejně hrozně a..... Prostě bude moje milované. Držém všem pěsti a silné nervy. hodinka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.