Ahojte, my vám taky přejeme hezké Velikonoce. U nás byly celkem v pohodě - Kája stála u okna a vyhlížela "šmigrustníky" a byla docela nešťastná, že nejdou k ní. Ale nakonec byla celkem řádně vyšupaná a umytá a navoňená...
Narozeninky byla fajn, největší úspěch paneka barbie Sněhurka a kolo (nové 20inch ) tak teď trénuje. Jinak jsem všechny prosila o skladné dárečky, protože pokojík už má plný a s tím uklízením taky nic moc.
A o miminku to bylo príma - říkala jsem ji že je to tajemství a že to nemá nikomu říkat. No a taťka měl návštěvu a Kája hned povídá tatí já ti musím říct tajemství - ale dopadlo to dobře nevyzradila ho ( zrovna před touhle návštěvou jsem "to" nechtěla ještě prozradit ) i když už se nendá nic tajit, protože břicho už mám skoro jako k porodu :-)) A včera už zkoušela jak mimčo kope tak už to cítila a byla taková poradovaná. No a těší se moc.
A jak u vás proběhly Velikonoce, i když jste je trávili asi odděleně - doufám že neusnchnete že na vás nějací kluci přišli. A že jste jen neleželi v peřinách.
A co narozeninový dortík - jak se to uvás řeší? existují nejaké speciální dortíky, nebo pečeš sama ???
Mějte se a hezké narozeninové přípravy vám přeje M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.