hoj holky,
super napsáno, taky jsem 26.12.2007 potratila. Ale já mám všechny těhu divné.
Na první mimi jsem čekala 3 roky, co jsem prožívala nemusím popisovat. Asi to sami znáte. Nicmeně jsem nakonec samovolně otěhotněla.
Těhu bylo šílené. Maximálně rizikové. Od 6tt cysta 3x3cm, která se zvětšovala a ohrožovala plod. Naštěstí se do 16tt ztratila. Ovšem mezi tím jsem začala v 11tt krvácet - měla jsem hematon. Tak jsem zdárně ležela v nemocnici. A v té nemocnici jsem byla skořo pořád. I přesto, že jsem celé těhu doma ležela, pravidelně jsem krvácela. Později se mi přestaly dělat hematony, ale zase jsem měla nízko placentu a hrozilo odloučení. Takže jsem vždy ležela chvilku doma a pak šup a zase v nemocnici. No v te nemocnici jsem byla víc než doma. Ve 26tt odtok plodové vody. A k tomu veškeré nemoci. I přesto, že jsem normálně zdravá jako řípa v těhu jsem si prošla všechny nemoci od chřipek, angín, výtoků-kvasinek, po záněty středního ucha (skoro měsíc jsem špatně slyšela a musela chodit na inhalace), neminula mě taky střevní chřipka, kdy mě po jednom dnu odvezla záchranka s dehdratací celého organismu. No co Vám budu povídat, byla to hrůza, ale světe div se nakonec jsem porodila 29.9.2006 nádhernou zdravou holčičku Barunku.
Bára měla 13 měsíců, tak jsem se rozhodla rozšířit počet svojich dětí. Gynekolog tvrdil, že pravděpodobnost dalšího rizikového těhu není tak velká, tak jsme se začali opět snažit. Čekala jsem, že budu na mimi čekat opět několik let, ale po 1,5 měsíci jsem držela v ruce pozitivní těhu testík. Moje štěstí nemělo hranice. Těšila jsem se, jak tohle malé překvápko zdělím dědovi, který s náme žije, na vánoce. Bohužel dva dny před vánocema jsem musela s pravdou ven, začala jsem zase krvácet. Miminko s náma bylo ještě pár dnu. 26 ráno mu ještě bylo srdíčko, ale do večera jsem chytla obrovské křeče a večer jsem už ležela na sále.
O další těhu se budu pokoušet od dubna/2008. Mám hrozný strach, ale další miminko si moc přeju. Takže jsem opět budoucí snažilka a snad budu mít ještě někdy mimi.
Pa Lucka
Předchozí