| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tanjo vy už jdete do školy????
No já bych chtěla dát Kájinku příští rok na 7.zš.Je chválená.Kamarádka tam dělá družinářku a ty maj tolik akcí za týden,že se mužou všechny školky někam zahrabat.Kája tam chodí na AJ a učitelka je taky skvělá.Pak mám další kamarádku je učitelka také na prvním stupni ale je na MD.Prostě tak jak to já slýchám tak je fakt skvělá.Také jsem,ale slyšela že 10je velmi dobrá a to i na matematiku.Zase bych to pak měla blíž.No já se budu rozhodovat za rok:-)

Jinak Káju mi vzali v Albrechtický,ale nevim doma se mi to rozleželo v hlavě.Řediteka byla moc milá,ale učielka se mi zdálá chladná odtažitá....Na konec tam asi zítra zavolám,že to rušim Kája do chodí tenhle rok do Cáchovny a v dubnu pujdeme k zápisu do tý Zahradní:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.