Přidat odpověď
Ahojky všem
s tou školkou (Hutnickou) jsem to slyšela přímo od jedné mamči co se raději přehlásila do naší školky. Učitelka jí veřejně řekla že když se stalo to a to tak malej "musel" dostat jednu vařečkou, aby si to prý pamatoval....mě to také teda zarazilo, v této době jsou přeci fyzické tresty zakázané, ne? Také říkala to samé jako Tanja, že je to tam takové celkem ostřejší na všechny možné pravidla a povinnosti....ani jako rodič nemohla jít třeba s prckem do třídy. To třeba v naší školce můžu být s malou jak dlouho chci ve třídě.
Ale stejně je to vše o jednotlivých učitelkách, neříkám že školka je špatná, třeba to vše dělá opravdu jedna jediná blbá úča.
Jinak na 10.ZŠ jsem chodila i já, v té době to byla také matematická škola a když si vzpomenu na kantory tak se divím že se někdo něco vůbec tam naučil :-) Jediná úča tam byla skvělá a to Zemánková, a to je podle mě úča s velkým Ú. Když byla nějaká špatná známka, tak nebyla ve svém živlu že dává špatný známky ale vrátila se k učiva a snažila se to probírat dokola,dokud známky nebyly dobré. Ale už tam neučí bohužel.A 7.ZŠ neznám.
Předchozí