Ahoj. Malému je 11 měsíců a taky mi jí jak brabčáček. Dřív když jsem ho začala přikrmovat tak mi pěkně jedl, ale podotýkám že jsem musela vařit protože mi kupované jídlo vůbec nechtěl. Pak mi začal jídlo prskat, a pak přestal jíst skoro úplně. Každé jídlo máme s brekem. Jinak jsem ráda že pořád kojím, protože aspoň vím že malej něco do sebe dostane. V noci se mi budí po hodině a někdy ani to ne. Tak si někdy říkám že bych s tím nejraději sekla a šla na umělou stravu.Jinak přes den je to taky pořádnej lupínek. Není skoro k utahání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.