Pristehovali jsme se v rijnu,do Jirkova u Chomutova.V zime to jeste slo.Problem nastal s prichodem jara,kdy mela kazda rodina otevrene okno a z toho sla jina muzika.Dceri v te dobe byl rok a rada by spala po obede,mela smulu.Kdyz jsem sla slusne pozadat sousedy,at to malinko ztlumi,vyslechla jsem si leccos,i ze jsem rasistka.Jak je videt,nekteri z nich znaji jen jednu odpoved.O hluku do pozdnich "rannich " hodin ani nemluvim.
Spina a smrad u popelnic,prestoze popelari je kazdy den vyvazeli.Sousedum byla zatezko zvednout pytel,nebo kos az do popelnice.
Kdyz jsme se stehovali, bylo nas na malou garsonku osm.Kdyby nas bylo o dva min,uz jsme si sve veci neuhlidali.Sousedi se sebehli pred dum,poslali deti a ty se nam zacali prehrabovat v pytlich,zakrocit musela az mestska policie.
Problem s nimi nastal take na koupalisti,kde si hrala metr ode me dcerka na pisecne plazi.Sebehla se banda cikanskych deti a zacali ji rvat z ruky hracky,kdyz jsem se zvedla a povedela jim:"
dyz si chcete neco pujcit,musite pozadat",uvidela to jejich babicka a servala me na dve doby.
Nedala jsem se a chvilku jsme na sebe jeceli obe.
Mozna jsou nekteri slusni-ale ja jsem jeste zadneho nepotkala,bohuzel.
Po tehle zkusenosti a roce zivota mezi nimi-JE PROSTE NEMAM RADA.
Tak a ted me ukamenujte