| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku „Zbit romskými spoluobčany“

A nakonec jsem se rozhodla, ze ano.
Vite, nesoudim lidi, dle barvy pleti a dlouha leta jsem si myslela, ze cela romska mensina je utlacovana. Ted mam na zalezitost trochu jiny pohled. Verim, ze jsou slusni Romove, ostatne kdysi v miste meho byvaleho bydliste zila slusna poloromska rodina, deti se vdaly, pracuji..Na druhou stranu mam ja i mi pratele spatne zkusenosti se zastupci teto mensiny, to nepopiram a nevim, proc bych mela. Sveho casu vedle nas bydlela romska rodiny (pardon - pravdepodobne rodiny, ac byli v byte nahlaseni dva lide, chodily tam cele tlupy s vlastnimi klici), silene hluceli, neuklizeli. Nu, nebudu popirat, ze kdyz je vystehovali vsem se ulevilo.
Lidi posuzuji dle jednotlivcu. Stejne jako nemuzu rici, ze vsichni bili (cernosi, asiati..) jsou dobri, nepovim, ze vsichni Romove jsou spatni. Nic to vsak nemeni na faktu, ze tato mensina je vyrazne problemova a jejim slusnym zastupcum z toho asi take neni veselo.
Kdysi jsem si povidala s Maceskou, jak jsem jeden cas bydlela s romskou holcinou z pestounske rodiny. Byla fajn, bohuzel prisla do pestounske pece prilis pozde a nase pratelstvi se diky tomu (nebudu to rozebirat) de facto rozpadlo, ta holcina mela dost vlastnich problemu. Cimz chci rict, ze nemam problem s barvou pleti, ale nemuzu na ne koukat zidealizovane. Ostatne jako na nikoho.
Hezky den.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.