Přesně. Otěhotněla jsem a krevní výsledky nebyly vůbec v pořádku. Lékařka mi znovu odebrala krev a poslala do laboratoře, aby měla kontr. výsledek z krve co nejdříve. Bohužel labořatoř sídlila ve čtvrti hojně obývané cikány. V tom domě u schodiště stál tak 5 letý cikán a chtěl po mně cigarety. Já nekouřím, tak jsem mu řekla, že nemám a stoupala po schodech nahoru. On vyběhl za mnou cigárem mi propálil kabát a strčil do mě tak, že jsme málem sletěla dolů. To jsem byla těhotná a v té době potrácela svoje dítě. Nechápala jsem to, jak může být tak malé dítě zlé. Strašně se mi líbí, jak ty chudáky obhajujete. V tomto státě jsou dvě strany mince. Pokud udělá se něco cikánům - je to rasismus. Pokud cikáni udělají něco bílým - je to v pořádku. Cikáni si dokážou všechno vydupat, jak sociální dávky, tak podpory v nezaměstnanosti. Proč by dělali, když se jim vyplatí zůstat doma! Všichni jsou z nich posr... a bojí se jich. Přece by se mělo jet podle pravidel jaký platí pro všechny a ne jen zvýhodňovat toto etnikum. Když vidím v TV Havla, jak se jich zastává a brojí v kauze Matiční. Tak si říkám, že si je teda nenastěhuje domů k sobě do vily, že? Asi by po krátké době rychle změnil názor!!!!
Předchozí