| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku „Zbit romskými spoluobčany“

Přečetla jsem článek a chci jen říci vlastní zkušenost. Myslím, že těžko mohu být nazvána rasistkou, protože jednoho roma jsem si vzala a mám s ním 19 letou dceru, která letos maturuje na gymnáziu. Moje zkušenost, vzala jsem si kluka, který byl príma, moje rodina ho přijala, byl vyučen a snažil se zaopatřit rodinu.
Po roce se nám narodila dcera a moji rodiče nám pořídili 3 pokojový družstevní byt. V okamžiku, kdy jsme byli ve svém to začalo. Přestal chodit do práce, protože se na něj dívají skrz prsty, za všechno může atd. atd. Vzhledem k tomu, že jsme malé město, věděla jsem ze všech stran, že se mu prostě nechce dělat. Tak jsem při materské dělala já a on se měl starat o dceru. Jenže jemu to nevonělo, je to přece ženská práce, to on dělat nebude. Vše bych vydržela, ale zemřela mu maminka, jediná osoba, která ho mohla ještě udržet na uzdě. To byla ženská do nepohody. Začal si k nám zvát příbuzenstvo, o kterém jsem nikdy neslyšela a náš byt byl po jejich odchodu vždy o něco lehčí. Když mě zfackoval, protože jsem nechtěla jít ke svým rodičům pro peníze, rychle jsem se rozvedla, dokud ho nenapadlo nás zadlužit . Rozvod proběh rychle, stanovené výživné nikdy neplatil a já ho nevymáhala, aby mě náhodou s tlupou příbuzných nenavštívil, po 4 trestech v průměru 2-3 roky dostal zasloužených 12 let a já si snad na chvíli oddechnu. To ale neznamená, že se stejně nebudu vyhýbat jinému kriminálníkovi, nebo že přestanu nosit květiny na hrob jeho mamince. Když se dívám na svoji krásnou a chytrou dceru, říkám si, kde se stala chyba? To už ale nikdy nezjistím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.