ano zní to smutně i mě to zarmoutilo i když já mám s nima špatné zkušenosti...musím však podotknout že i když mi málé cikánské děti nevadí(i když některý jsou ppěkně oprsklí a drzí když sem čekala na kamarádku přišli ke mě tři kluci mohlo jim být tak 13let a ptali se mě jestli jim nedám cigáro..slušně jsem jim řekla že je nechci podporovat v kouření a není jim 18náct takže cigaretu jim nedám..začali na mě pokřikovat Bílá svině,atd..)jela jsem metrem a dva dospělí mě tam zmlátili,zkopali...měla jsem krásné dva měsíce v nemocnici a není to jediný případ kdy se tohle stalo mě ale i mým kamarádům mého kamaráda i každý měsíc pernamentně okrádaj..vím že jsou slušní znala jsem jednu holku která byla v pohodě,ale diví se pak že všichni mají kvůli okrádání,napadení,apod špatné jméno?!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.