| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku „Zbit romskými spoluobčany“

Taky znám situace romské dítě a nakupování. Jsem "bílá" matka a mám tři romské dcery. Když jsem s dětmi v krámě já, mohu zasáhnout v jakékoliv situaci. Ale teď už je čas, aby se holky naučily nakupovat samy. Obklopila jsem je hradbou pokynů, zákazů, příkazů ohledně toho, jak se chovat v krámě. Musela jsem jim říct, že si většina lidí myslí, že všechny Romky kradou. Ale víte, jak je nám, pěstounským maminkám, které svoje přijatá romčata milujeme stejně jako všechny dobré mámy milují své děti, když je připravujeme na to, že si lidi okolo nich budou myslet že...kradou, nezískají žádné vzdělání, budou vždy parazitovat na společnosti....
Každé dítě je jiné. Jedna moje romská dcera je mimořádně čistotná a pořádná, šikovná na každý sport i práci. Druhá je zase výrazně studijní typ. Ve dvanácti letech bojuje o samé jedničky. Jsou stejné jako všechny děti. Potřebují, aby byly milované,přijaté, oceňované a v bezpečí. S manželem děláme všechno pro to,aby měly hezké dětství. Až vyrostou, jednoduché to mít nebudou....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.