Ano - ale jak uz jsem psala, Indiani neposilaji sve deti do skolky - ani do skoly - takze to srovnani je podle mne ponekud zavadejici.
Jestlize jsou matky spokojene se soucasnym systemem, tak neni treba nic menit, jak jsem se blahove domnivala, ze by si matky praly, aby i po tretich narozeninach mohly travit s detmi dost casu... Jestlize uz nyni si to matky zaridi samostatne, tak vyborne a tesim se na tu generaci citove vyrovnanych deti. Jen doufam, ze tito sebevedomi bojovnici budou dostatecne sebevedomi a nebudou si vybijet nejaka traumata nebo frustrace na jinych.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.