Já jsem zase nad průměrem. Peru v pracovní dny každý den a ještě v neděli večer, když dorazíme z víkendu. Já nevím, nejsem přehnaně čistotná, ale kluci nemůžou mít druhý den ty věci, ve kterých lítali venku - prostě proto, že z nich většinou opadává bahno...A já nemůžu jít do práce ve stejné halence, byla by cítit.DTTO manžel s tričkem nebo košilí. Takže tu pračku denně prostě naplníme. Záleží to prostě na více faktorech: počet členů domácnosti, věk dětí, zaměstnání rodičů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.