Chyba je ve firmách co je vyrábí. Když jsem byla těhotná hodně jsem o těch nových plenkách uvazovala, našla jsem si www stránku ale vůbec se v tom ale nevyznala, tolik ruznych plen, separaček hruza. Tak jsem si myslela, že vyrazím do obchodu a poptám se prodavaček co tomu rozumí a tak..a ejhle. Přesto že jsem z Brna, nikde žádný obchod jsem nenašla. Navíc, at jsem počítala jak jsem počítala, tak mi pořízení plenek vycházelo okolo 10tisíc a kupovat takhle naslepo něco přes internet??? Pro mě je to hodně peněz abych pak zjistila, že nam to nevyhovuje, navíc zrovna v te dobe co jsem to hledala nemeli na skladě ani ty sponečky na plenky. Doted nechapu proč se tyhle pleny neprodávají v obchodech, určitě by to vyzkoušelo více maminek, ošahat si je, je prostě něco jiného než kupovat něco naslepo podle obrázků. Čas na to abych prolézala diskuse opravdu nemám.
Cena praní v paneláku je taky závratná - noční proud nedostanete ani náhodou, když máte dálkové vytápění a teplou vodu a za m3 vody zplatíte víc než je sazba od vodáren, protože se voda jaksi ztrácí ve stupačkách a rozpočítává se na všechny obyvatele...
Předchozí