| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem vykopala zásadu

1. nejsem moc ochotna používat žádné vložky, mám mooncup, to je pro mě nejčistší řešení menstruace. Na šestinedělí, kde se vložkám holt nevyhnu, mám připravené látkové vložky, s umělýma jsem minulé šestinedělí velmi protrpěla, snesla jsem jen porodnické, Alwaysky & spol. šíleně štípaly a dřely.

2. kyselina octová množení e. coli zabraňuje, když už chceš skladovat v octové vodě. A asi bych proti tomu nic neměla, jde jen o zvyk a kulturu. Jak třeba v Řecku vyhazovat toaleťák do koše a ne do záchoda. V arábii si zadek neutírají vůbec, tam si ho rovnou umyjí a osuší ručníkem (dřív utírali do lemu roucha), který pak vyperou. To se mi líbí zdaleka nejvíc a musí to být i nejpříjemnější (zasněný smajlík).

Nejsem zastáncem sterilní domácnosti. Stačí mi čistá, nemusí být hygienicky čistá, jako z reklamy (tyto přípravky na naší alergologii dokonce nedoporučují, protože "hygienicky čisté" prostředí rozjíždí a zhoršuje v počátečním stádiu alergie. V pozdějším už je bohužel nutností.)

A můžu se zeptat já?

1. Víš, že lidské exkrementy jsou podle zákona o odpadech infekční odpad a neměly by přijít do komunálního odpadu?

2. Co děláš s pokaděným oblečením svých dětí? Rovnou je vyhazuješ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.