Já musím reagovat, ale asi si to tady odnesu ... Ta čeština mě nějak dostala, musela jsem přečíst víckrát, abych pochopila. A co ty hrubky? A ta narážka na pleny do tří let - mně osobně to přijde normálnější než půlroční děti na nočníku, jak se to dělalo dřív. I já k těmto dětem patřím. Dcera se naučila chodit na nočník ve dvou letech a teď má ještě plenu na noc... Já neměla o těch "nových" plenách informace. Teď bych o nich asi už uvažovala - ale jen na doma, na cestování apod. se mi jednorázovky zdají lepší. Ale ta cena látkovek by mě asi odradila... A bohužel i to namáčení apod. Neumím si moc představit, kde bych to v naší pidi koupelně skladovala. Líbí se mi i ekologické jednorázovky, ale jejich cena bohužel ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.