Používám jednorázovky, a skutečně jsou pro mě velká úspora času. U první dcery (16 let) jsem měla látkové - klasické čtvercové - tehdy ani jiné nebyly a jednorázovky byly nehorázně drahé. Měla jsem jich 60 a pralo se denně, v kýblu v koupelně neskutečně smrděly a taktéž se musely žehlit. Kromě toho byla holka neustále opruzená. U druhého miminka jsem najela na jednorázovky a nemůžu jsem spokojená já i mimi. K používání těch nových froté: určitě s nimi není složitější a časově náročnější manipulace než s jednorázovkami, pokud je nemusíte žehlit. U nás je dost tvrdá voda. Nevyžehlený froté ručník je sakra poznat od vyžehleného, aviváž - neaviváž. Takže pokud nechci dávat dítěti na prdelku něco, co na dotyk připomíná struhadlo, musela bych ty plíny žehhlit a do toho se mi fakt nechce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.