Majdaleenko - tak jestli tohle je mirene na mne (matky v CR RP maji) - tak jsi vedle - ja bych rozhodne nemenila sve soucasne podminky za tri roky s RP. Navic ja taky nerikam, ze je nekdo spatny, protoze ho bere - hloupy kdo dava, hloupejsi kdo nebere.
Ja rikam, ze ten system je spatny.
Ale ver mi, ze zavist je to posledni, co mi hrozi - ja proste nejsem ta matka, ktera by si kontinualni materstvi denne po pet let (mam dve deti) uzivala... - ja bych si naopak vubec neuzivala to, ze by mi deti nevzali do skolky drive nez ve trech letech a ze by mi nechteli dovolit pracovat z domova...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.