Stano - prijemne si me prekvapila, ze jsi s diskusi neskoncila.
"nejsi to náááhodou ty, kdo chce všechno a nechce se ničeho vzdát? Nechceš se vzdát práce, nechceš se vzdát institucionární péče, chceš chůvu, paní na úklid, prostě děláš vše proto, aby sis nadmíru pohodlně žila. Víš, řekla bych, že se jedná o projekci, na druhých vidíš to, co máš především sama. Jsi to především TY, kdo nechce NIC obětovat a vybírá si jen to, co se mu líbí." - ja bych to trosku poopravila - nejde o to, ze to, co jsi vypsala, chci - ja to mam (takze nic dalsiho uz nechci) - ja jsem si myslela, ze by se neco podobneho libilo i jinym zenam. Urcite ne uplne kazde zene, ale dost velke skupine. Ted uz vim, ze jsem si opravdu projektovala svou spokojenost s mym zivotnim usporadanim na ceske zeny a ze jsem se mylila. Mas pravdu.
Svou definici chudoby jsem se Te nesnazila urazit a neni tam jedine hrube ani sproste slovo - ja takova slova nepouzivam. Jenze mluvit o chudych lidech v souvislosti s tim, ze by museli dat dite do obecnich jesli je velke prehaneni.
"Nikým nepohrdám, jen nechci to, co tu prezentuješ ty" - no tak myslim, ze z predchozi vety bylo jasne, ze obecni jesle pro Tebe jsou neprijatelna moznost.
"tak ty už ses mi jala i vyhrožovat, no to je úsměvné..." - to je opravdu usmevne - neni to vyhruzka, je to upozorneni - kdyz reknu - bacha na auto - tak je to vyhruzka?
"NEchci s tebou diskutovat proto, že pro mě nejsi partnerem pro diskusi. " - to je Tvoje volba.
"Nejsi otevřená jinému pohledu na věc, o toleranci jiného názoru nemluvě, o ironii už řeč byla" - to neni pravda, uz jsem rikala, ze jine nazory toleruji, ale ze s nimi nesouhlasim. Mnohokrat jsem tady psala, ze delka pobytu s detmi je kazdeho volba a ja ji naprosto respektuji. Tve nazory samozrejme toleruji, ale nesouhlasim s tim, ze nejak prokazuji nutnost trileteho RP.
Kimmy
Předchozí