Gatto, absolutne s tebou ve vsem souhlasim a jsem na tve strane. Jsem vegetarian, taky bojuji za prava zvirat a jsem moc rada, ze je nas cim dal vic, kterym tyto sileny krutosti nejsou lhostejny. Proc je clovek ta nejsobectejsi a nejkrutejsi bytost na teto planete? Opravdu bych nam "lidstvu" prala aby se to jednou otocilo.........
"Je smutné vidět, že vegetariánský způsob života by svým čistě fyzikálním účinkem na lidskou povahu nanejvýš pozitivně ovlivnil velkou část lidstva." Albert Einstein
"Velikost a mravní pokrok národa se pozná podle toho, jak zachází se zvířaty" Mahátmá Gándhí
"Svět není žádný šmejd a zvířata nejsou žádná surovina k našemu zneužití. Ne smilování, ale spravedlnost dlužíme zvířatům." Arthur Schopenhauer
"Masožravost je pozůstatek nejprimitivnějšího barbarství..." L. N. Tolstoj
"Vpravdě je člověk králem zvířat, neboť je svou brutalitou předčí. Žijeme ze smrti druhých. Jsme chodící hřbitovy!" Leonardo da Vinci
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.