Kimmy,proč bych tomu měla dávat přednost?Já mluvila o psychice,není třeba to motat všechno dohromady.Tam jde o styl života a ten stejně nikdy nebude takový,jaký mají přírodní národy.Jen jsem mluvila o tom,že ne vždy je dobré poslat matku do práce.Když je to její rozhodnutí,je to její volba.Ale ne všichni mají tu možnost.Někam se mi vytratil příspěvek,který jsem zde psala.Sháním práci-marně,všude se mi vysmáli a poradili malou odstavit od kojení.Proboha,kde to jsme?Výdělek nabídli takový,že bych pokryla pouze náklady na umělé mléko a práce v noci,at si dám dítě kam chci.
Reagovala jsem zde i na slevy z daní.Ty se mne netýkají,nebot jsem sice 15 let pracovala,ale ted nepracuji,dovolila jsem si mít dítě.A utekl mi partner.Takže je na mne koukáno jako na podivínku-ONA KOJÍ TAK DLOUHO!!!!- a někoho,kdo je méněcenný,protože si neudržel chlapa.Nemyslím si,že by byla moje vina,že odešel za mladší.Já už se mladší neudělám a po diskotékách lítat nemohu.
Takže ne vždy jde skloubit práce a dítě,neříkám,že bych chtěla jít do práce,raději se chci věnovat dítěti,ale byla jsem nucena-ovšem sehnat práci je stejně zatím marné.A že bych si třeba našla kojnou...
Předchozí