Co myslíte, proč asi myslivci střílí zvěř?? Aby se nepřemnožila. Když to nikdo nebude regulovat, fakt si myslíte, že se ten určitý druh sám od sebe zreguluje tak, aby nedělal škodu? Mám taky ještě jednu otázku. Když tedy tak hájíte život naprosto každého zvířete, co potom s myšima, potkanama, mouchama, švábama a takovou havětí? Vážně si neumím představit, že nastane situace, kdy v kuchyni najdu myš (a v případě že bude spásat pole dobytek a na myši moc nezbude, tak to bude problém víc domácností), tak ji budu chytat do ruky, abych jí neublížila a pak ji pustím ven na svobodu. To tedy fuj!!! Nikdy jste nezabily komára, mouchu, blechu, veš a tak? Myslíte si, že hmyz snad chce trpět? Nebo že touží tak krutě skončit?
Nezlobte se na mě, ale ... fakt nevíte, co chcete. Já to napíšu takhle: Nejsem zastáncem týrání zvířat, ani takových jatek, jak popisujete (i když jsem přesvědčená, že jste ani jednou neviděly nakládání býka), nejíme maso a byla bych ráda, kdyby lidi maso nejedli, ale to, co chcete, to je vyloženě blbost. A to, jak to podávala Gatta, to byl nátlak.
Předchozí