My měli s pitím taky trochu problémy,nechtěl a přišlo mi, že ani nemá žízeň, z dudlíku neumí pít doteď.Ale zkusila jsem pítko a abych ho nalákala, dala jsem mu tam naředěnou bio hroznovou šťávu s vodou (asi 1:1).Je to sladký, chutnalo mu to a díky tomu se naučil pít z pítka. Pak jsem mu tam dala čistou vodu a ono to fungovalo! Zkrátka začal pít vodu a na sladkou šťávu si nevzpoměl:) Ale nenutila jsem ho, celý pokus zabral aspoň týden a některý dny si opravdu jen "sosl". Ale zkoušela jsem to dost často, třeba když si hrál a měl dobrou náladu.Když nechtěl, zas jsem pití odnesla a zkusila treba za hodku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.