Nevšimla jsem si, že by GATTA někomu vnucovala své veganství. Naopak mi připadá, že ostatní diskutující se jí snaží přesvědčit, že je špatná. Proč někdo nemůže přijmout, že jiný má prostě rozdílný způsob života, který vyhovuje jemu i celé rodině? Gatta jen slušně vyjádřila svůj názor a také vysvětlila, jak to doma s veganstvím praktikují. Co je na tom zlého? Já nejsem vegan, nejsem ani vegetarián...jako dítě jsem maso moc nejedla, teď naopak bez něj nemůžu být, cítím se pak slabá. Ovšem kombinuji maso a čerstvou zeleninu...a žádné potíže z toho množství zeleniny nemám. Holt každý má jiné tělo a každé tělo si žádá něco jiného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.