Pruhovana - "Což píšu proto, že tobě vadí dotace těch, kteří se „pouze“ starají o děti a nepřispívají do státního rozpočtu" - ZASE PREHANIS. Mne vadi dotace tech, kteri se pouze staraji o deti starsi dvou let, protoze nevidim k tem dotacim duvod.
"Já si myslím, že tři (ne dva, spíš čtyři) roky jsou pro vývoj dítěte tak významné, že si zaslouží podporu. Jak si to pak kdo zařídí dál, to už je jeho věc" - tohle je nazor pouze ceske komunity - dokonce ani psychologe nerikaji, ze jak si to pak kdo zaridi, je jeho vec a uznavaji, ze deti potrebuji rodice i nadale.
puluvazky - "Koneckonců, kde se vezmou prachy na jejich dlouhodobou podporu, když ten rok až dva rodičáku navíc nad dva roky ti připadá drahý?" - podpora napr. odpustenim platby zdravotniho pojisteni, ktere stat stejne plati matkam, ktere se rozhodnout byt doma, neni az takove zatizeni nebo je to riziko, ktere na sebe stat bere uz ted.
"A to je to blbé kolečko, které mi připadá nesmyslné.
" - mne pripada nesmyslne matky naprosto vyradit z pracovniho procesu a pak je tam hodit na plny uvazek a starej se, jak umis. V tomto smeru si opravdu neporozumime.
Kimmy
Předchozí