Lizo - ale o tom se prece tady nikdo nebavi. Za prve - vubec nejde o prvni rok zivota, protoze se vsichni shodujeme, ze tam by mela byt matka s ditetem. Za druhe - slovo ""zanedbavani"" a pojem pracujici matka nejsou spojene a nesouvisi spolu.
Ja v tehle diskusi nechci probirat nejake hluboke psychologicke dopady matek, tkere sve deti nemiluji, nebo jim dokonce ublizuji. Myslim, ze jsem to nastavila jasne, kdyz jsem vysvetlila situaci v prvnich odpovedich na Tvuj protest. Ty to ignorujes a vytrvale se soustredis jen na extremni pripady...
Mne jde o to, ze matka nemusi byt s ditetem neustale az do tri let, aby mu dala kvalitni "zaklady" a ze po tretim roce nejde o nejake kosmeticke zmeny, ale o uplne stejne dulezity vyvoj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.