Jak už jsem psala výše, četla jsem tento údaj v Metru asi před rokem, nebylo tam co výdaje představují. Proto také zřejmě pohyblivá hranice 10-30 %, podle toho, kde se kolik vybere a nač radnice, úřad, příjmy z místních poplatků vydá.
V Praze jsou výdaje s pejsky následující: pořízení a provoz "zelených" popelnic se sáčky na psí exkrementy, oplocování dětských hřišť (to je podle hodně nákladné) a viděla jsem už i zařízení na vysávání psích exkrementů... a tohle příjmy z místních poplatků za psi, které majitelé psů platí nepokryjí. Podle mne to odpovídá, že to stačí tak na cca 10-30 % těchto výdajů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.