| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminko, aši šem zaše šláp do hovínka

Vložím Vám milé maminky část komunikace s paní ředitelkou z naší MŠ, podotýkám, že už jsem klesla tak hluboko, že jsem k mailu přiložila i foto obuvi:

Vážená paní ředitelko,
již jsem opravdu zoufalá ze stavu obuvi mé dcery, reakci pana starosty na petici rodičů jsem četla (v aprku jsou umístěny sáčky na exkremnty, zjara bude proveden "výhrab"..), též Vaši odpověď na mail paní Vaisové. Ještě jednou tedy prosím, zda by bylo skutečně možné omezit vycházky dětí do parku. Jsem strašlivě znechucená touto situací, kdy krásný park, který by bylo možno využívat pro hry dětí a relaxaci obyvatel vůbec, se stává pouze místem, kam pejskaři přivádějí své miláčky k vykonání potřeb a pro ostatní veřejnost je takřka nepoužitelný.
Věřte, že denodenní dolování psích výkalů z obuvi mé dcery mi činí fyzické i psychické obtíže. Omlouvám se, ale již jsem z tohoto tak rozčilená a zoufalá (jelikož možné řešení nevidím - leda v "uvěznění dětí v areálu MŠ" ) ,že přikládám 2 fotografie "označkované obuvi". Podotýkám, že dny v mezičase dcera nebyla ve školce. Jen mi v hlavě vrtá otázka: co ostatní lidé? Co maminky s kočárky? Mají se obávat, že si na kolečku přivezou domů také "nadílku" (což se mi mimochodem kdysi stalo)? Co děti? Opravdu si nemohou vzít do parku míč, aniž by se jim "vyválel"? Co ostatní lidé, kteří by rádi využívali park k odpočinku, ale prostor k lavičkám je "vydlážděn" ??? O případném rozložení si deky na trávník ani nemluvím...
S pozdravem Lerchová

.....

Zcela chápu vaše rozhořčení, situaci budeme definitivně řešit
na zítřejší pedagogické poradě. Nezbyde mi nic jiného než pobyt
v parku dětem zakázat. Zbyde pak chůze ve dvojicích po chodníku.
K dalšímu parku nebo k řece je docela daleko a zahrada je teď k
nevyužití.... Určitě vám dám výsledek vědět. Taky to asi bude
pořádná schválnost osudu, protože ze všech dříve protestujících
rodičů jste se nyní ozvaly jen vy a paní Vaisová.Od dnešního
dne jsou před vchody do šaten speciální rohože, na kterých si
děti podrážky bot doslova odrhnou, ale pravděpodobně to nepomohlo.
Čerstvá psí hromádka botu oblepí dokonale. Jinak jsem viděla i
hromádkami olemovaný chodník kolem školky.....

Paní ředitelko,
děkuji za odpověď na můj včerejší rozhořčený mail. Vím, že ostatní rodiče zabývání se touto ožehavou záležitostí již vzdali, přestože jejich děti jsou na tom s našlapanou obuví stejně. Například paní Krejčíková a další maminky dětí z červené třídy, které neznám jmenovitě. I u Vaisových se situace opakovala.
Jen jsem ještě chtěla podotknout, že paním učitelkám nemám NIC za zlé! Ony dělají s dětmi a pro děti maximum.Tohle se samozřejmě může stát komukoli, kdo půjde s dítětem na procházku... Jen mě mrzí benevolence k majitelům psů, kteří mohou vše, zatímco děti budou chodit ve dvojicích po chodníku. Ale asi s tím jak vidno nic nenaděláme, any Vy, ani my rodiče. Je mi moc líto, že Vás s takovou věcí stále zatěžuji.

...

vůbec se neomlouvejte, jsem tu od toho, abychom věci řešili společně.
I váš e-mail jsem starostovi zaslala s vlastním komentářem - uvidíme,
co bude. Vám jsem jen dala na vědomí svůj pokyn učitelkám. Uvidíme.....

Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.