Já bohužel bydlím zde v Čechách a mohu říct, že problém psích exkrementů není jen na sídlištích. Bydlím na malé vesnici, všude rodinné domky a psí exkrementy se v zelených pásek kolem silnic válejí všude. Takže o anonymitě to není. Znám lidi, kteří si po svém psu vždy uklidí a jiné, které k tomu nic nedonutí. Vrcholem je rodina, která má tři děti- 5, 2 a 1 rok a jejich pes sodpuštěním se.e všude. Když jsem se ozvala majitelka psa mně seřvala. Tak se těším až se v těch ho.nech budou válet její vlastní děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.