| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminko, aši šem zaše šláp do hovínka

Jen jako dovětek k tomu, že pejskaři jsou prasata...ne všichni pejskaři jsou prasata. Spíš bych asi použila formulaci, že někteří lidé jsou .... když už by to muselo být. Neuklízet po svém psím miláčkovi je bezohlednost, ale stejně nechutné (a svědčící o bezohlednosti původců) je nacházet v průjezdech lidské exkrementy, procházet podchody páchnoucími lidskou močí, koukat na pány občůrávající zdi a chodit po chodnících plných odplivnutých hlenů...inu, všechno je o osobní kultuře. Dost mě překvapuje, když vidím maminky, jak s chutí nechávají čůrat děti na trávník před marketem, kde je hned za dveřmi poměrně čisté WC...taky nicmoc. Mám-li si vybrat, jestli se otřu o trávu počůranou psem či člověkem, nevyberu si - z obojího je mi šoufl. Takže moje dítě (jde-li to jen trošku) musí vydržet, než dojdeme k nejbližšímu WC a po svém psovi uklízím - vždycky. Není to žádný požiteček, sbírat teplá hovínka, ale na druhou stranu - je to můj pes, moje zodpovčdnost. A těch pár korun na sáčky je v položkách z pejska fakt minimální suma. Je mi líto všech, kteří mají s námi pejskaři tak špatné zkušenosti - a snažím se, abych se svým psem nikoho neobtěžovala - na druhou stranu, přiznejme si, že s obecnou kulturou a čistotou je mnohý z našich spoluobčanů na štíru a ty psí pozůstatky jsou jen jeden z důsledků.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.