Jsem matkou i majitelkou psa, takže se domnívám, že se k tomuto tématu mohu vyjádřit. Skutečně si nemyslím, že by problém byl ve vychovanosti či nevychovanosti pejskařů. Pejskaři jsou lidé jako každý druhý a tak jako u všech ostatní zájmových, sociálních nebo kulturních skupin jsou mezi nimi slušní i neslušní. Ano, také mě irituje, když mi děti přinesou nadílku na botách, už se mi víckrát stalo, že mě oslovený pejskař, který se výsledek snažení svého miláčka očividně nechystal sebrat, odeslal do míst, kam slunce nesvítí, taktéž mě irituje, když s baterkou v ruce sbírám bobek našeho psa a při té příležitosti se mi podaří šlápnout do bobku někoho jiného. Je to samozřejmě problém a nechci se zastávat nikoho, kdo nesbírá, jen si myslím, že nejde o to, kdo je pejskař a kdo ne, ale o to, kdo je prase a kdo ne. O papírech, vajglech, rozbitých lahvích, zbytcích svačin a podobných krásách na hřištích, vím taky své. Naneseme snad problém nevychovanost maminek? Nevím, možná by byl vhodnější název- Matky jsou čuňata.
Předchozí