| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pořád je mi z toho smutno …

Promin Renato, ale to co pises o svagrové je hloupé. To,ze jsi sama lehky porod jeste neznamená, že ho takový měla i švagrová...Vím, o čem mluvím (popisy mých porodů tu nejspíš najdeš pod mým nickem, nebo v diskuzi Porod uz nikdy nechci zazit, ci v diskuzi epidurál..).

Ze jsi odrodila dobre neni az tak tvoje zasluha, bud rada, že to tak probehlo, ale neodsuzuj druhe, bud tak hodná...

Jinak chápu autorku, porod samotný muze být dost traumatická událost at uz má jakékoli príciny (já se v noci budila s krikem nekolik mesiců a to fakt nejsem sralbotka) Pomoc psychologa ani kineziologa není vůbec od věci..p.s. ackoli sem rodila "normálně" první chvíle syna si také nepamatuju, protože sem ztratila vědomí, tak buď v klidu :-)

Jinak se priklanim k tomu, hodne se ptat, klidne si v porodnici na vedení i stěžovat...Já to udělala a musím říct, že ohlasy z Motolské porodnice (tady na rodině)byly několik týdnů po mé "stěžovačce" úplně jiné, než na co si pamatuju já..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.