| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminko, aši šem zaše šláp do hovínka

Lvice, ted jsi mi navodila nostalgickou: ...Kdysi upravené trávníky (a že jich tu bylo) byly místem pro hry, metali jsme na nich hvězdy, hledali v trávě čtyřlístky, "pásli" na nich křečky a morčata... a najednou ten hnusnej návrat do dnešní reality :o( Taky nevrle vrčím na syna ať neleze na trávník (jako by za to mohl chudák on) nejen že jsou plné nechutných hoven a vajglů, ale u nás i odpadků. Víte co tenkrát (v té době kdy jsme pásli na trávě morčata) bylo a teď není? Povinné brigády. Pamatuju si jak celej barák uklízel a budoval. asi né tak nadšeně soudružsky, jak by si páni komunisti představovali, ale stejně, předzahrádky byly plné růží a tůjí, pískoviště čistá a trávníky zelené. Alespoň, že si můžu říct... to jsem měla krásné dětství. Škoda že to nemůže zažít i moje dítě :o(

Mimochodem, mám pocit, že sehnuté k hovínkům vidím většinou právě ty důchodce. Však je nepodceňujte, oni jsou ve shybech trénovaní. Víte co dá za práci sehnout se pro padesátník?

Jo a s těma štítkama na psí hovínka, to není vůbec blbej nápad. Vemte s dětma špejličky, izolepu a pojďte vystřihnout pár ceduliček s výzvou pro pejskaře a doprovodným pěkným obrázkem od vašeho potomka. Vždyť něco podobnýho udělaly maminy v Brně řidičům, kteří bránili svýma zaparkovanýma autama v průjezdu kočárem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.