Lvice, ted jsi mi navodila nostalgickou: ...Kdysi upravené trávníky (a že jich tu bylo) byly místem pro hry, metali jsme na nich hvězdy, hledali v trávě čtyřlístky, "pásli" na nich křečky a morčata... a najednou ten hnusnej návrat do dnešní reality :o( Taky nevrle vrčím na syna ať neleze na trávník (jako by za to mohl chudák on) nejen že jsou plné nechutných hoven a vajglů, ale u nás i odpadků. Víte co tenkrát (v té době kdy jsme pásli na trávě morčata) bylo a teď není? Povinné brigády. Pamatuju si jak celej barák uklízel a budoval. asi né tak nadšeně soudružsky, jak by si páni komunisti představovali, ale stejně, předzahrádky byly plné růží a tůjí, pískoviště čistá a trávníky zelené. Alespoň, že si můžu říct... to jsem měla krásné dětství. Škoda že to nemůže zažít i moje dítě :o(
Mimochodem, mám pocit, že sehnuté k hovínkům vidím většinou právě ty důchodce. Však je nepodceňujte, oni jsou ve shybech trénovaní. Víte co dá za práci sehnout se pro padesátník?
Jo a s těma štítkama na psí hovínka, to není vůbec blbej nápad. Vemte s dětma špejličky, izolepu a pojďte vystřihnout pár ceduliček s výzvou pro pejskaře a doprovodným pěkným obrázkem od vašeho potomka. Vždyť něco podobnýho udělaly maminy v Brně řidičům, kteří bránili svýma zaparkovanýma autama v průjezdu kočárem.
Předchozí