Velice by mne zajímalo,zda jsou si ženy které rodí doma,plně vědomy všech rizik s tím spojených.Krvácení ,nutnost rychlého převozu do nemocnice.Pokud dojde ke koplikacím nevím nevím zda dnešní stav ZS je natolik rychlý aby nebylo pozdě.A také by mně zajímalo kdo nese zodpovědnost za to dítě pokud při porodu něco zkazí lékař je zodpovědnost na nšm,ale u porodu doma je zodpovědná matka.Nevím nevím zda bych dokázala žít s tím že jsem zabila své dítě.Myslím že je na každé ženě aby si byla vědoma i tohoto.Protože některé věci se prostě předvídat nedají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.