| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pořád je mi z toho smutno …

Netrapte se, kvůli tomu, že jste neviděla děti hned po porodu.Mám podobný osud,ale naštěstí mám nádherný zážitek z třetího těhotenství.Mám tři děti, které se narodily císařským řezem.Nejmladší chlapeček se narodil nádherného květnového dne před třemi lety.Podepsala jsem sice epidurál, ale na operačním sále mi ho rozmluvila jedna velice hodná setstřička,tak jsem zažila zase celkovou anestezii.Ještě než malý přišel na svět jsem byla ve skvělé formě,vůbec se mi nezvedl tlak a do poslední chvíle jsem s doktory vedla úsměvnou řeč, jak se těším, až si malého pomuchluji a jak si ho zulíbám.Najednou jsem se probudila a cítila se jako v ráji, protože bylo se příjemné probudit a vědět, že je někde maličký človíček, kterého miluji od prvního dne početí.Sestřičky chtěly, abych si vzala léky na bolest,abych vše překonala.Já jsem se ale cítila skvěle, nic jsem nechtěla, jen vidět syna.Manžel přijel po obědě a hned šel navštívit syna do inkubátoru.Donesl ho na pokoj a já, když jsem viděla, jak manžel drží malého v náručí a laskavě na něho štěbetá, byla jsem nejšťastnější na světě a zapomněla jsem i na to, že manžel ho nejprve nechtěl kvůli mému zdravotnímu stavu a mému věku(42 let).Ale manželova první slova mezi slzičkami byla:"Děkuji"!Nikdy neměl tak brzy naše děti v náručí.Vůbec mi nevadí, že jsem nerodila přirozenou cestou ani že jsem je první nedržela v náručí.Kdyby nebyl císařský řez,děti by se nikdy nenarodily.Po dvaceti letech manželství ale mohu říci, že jsem ráda, že děti máme.Člověk by měl mít v sobě větší pokoru k životu a nenechat se hned ovlivnit zážitky druhých lidí(rodila do vody a já chci taky, skočil s padákem a já chci taky).Myslím, že stačí,že můžeme o věcech přemýšlet a samy si život zpříjemnit.Já jsem nejtaršímu synovi jednou vykládala, jak dramaticky přišel na svět, a jak jsem nechtěla porodnici ani vidět.(Neviděla jsem ji osm let!)Syn vše vyslechl a řekl mi, ale stálo to za to, že mami!Ano, všechny tři císařské řezy stály za to, mám skvělé zdravé děti!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.