| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pořád je mi z toho smutno …

Ahoj Simčo a Markéto, naprosto souhlasím. Je to totiž věc postoje. Buď v sobě živím pocit, že mi něco uteklo, nebo jsem šťastná, že přestože jsem mohla já i dítě umřít, jsme oba zdraví. Po prvním plánovaném císaři (4740g a neměl šanci projít, naštěstí na to přišli včas) jsem měla chvíli podobný pocit, že mi něco uteklo, ale ani ne tak kvůli "zážitku" porodu, ale že jsem malého viděla až za pár hodin. Teď u druhého kluka, v mých 38 letech a s odhadem plodu opět hodně přes 4 kila, jsem se jen modlila, aby mě nenechali rodit normálně. Nakonec se rozjížděla preeklapsie a řízli ho okamžitě o týden dřív. A přes veškerý fofr měl taky nižší Apg 3 7 9. Oživovali ho a dávali kyslík. Manžel ho viděl asi půl hodiny po porodu, já až za šest hodin a skoro si to nepamatuju. Po narkóze jsem byla zase dlouho mimo, nějak je špatně snáším. Chci ale napsat, že vůbec nelituju toho, co se odehrálo, naopak děkuju stokrát doktorům, že to takhle zvládli a cvaldu i mě zachránili. ( malý začal chodit v 11. měs., takže je fit, kojila jsem do 9. m.). SC se zbytečně přeceňuje co se týče "špatného" startu do života. Císař se nedělá z rozmaru, ale s ohledem na zdraví a život, což je prvořadé.... Už vidím, jak se zase spustí nářky, že jedině "přirozený" porod. Porod znám jen jeden - bezpečný, na jehož konci jsou dva zdraví lidé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.