| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminko, aši šem zaše šláp do hovínka

Odkoukala jsem jednu fintu - když se můj pejsek nahrbí, podsunu mu pod zadeček leták některého našeho supermarketu. Jemu to nevadí, já nemusím hovínka ochytávat, jen sbalím leták a šupnu do koše :-)

Bydlíme v centru města, za domem park, kde venčí spousta lidí, protože zelených míst je opravdu málo. Myslím, že uklidit po psovi je prostě povinnost, stejně tak, jako nikdy nenechám svou dceru házet na zem odpadky. Má zkušenost je bohužel taková, že hlavně majitelé menších pejsků neuklízí, protože "to vlastně skoro není vidět". Bohužel se mi dost často stává, že když uklízím naše hovínko, šlápnu do cizího :-(
Lidi jsou prostě prasátka - v našem parku si moje děti hrát nikdy nebudou. Přestože se tu velice často uklízí, všude jsou obaly od jídla, sklo a myslím, že ani jeden kuřák u nás ještě nepochopil, že nedopalky z cigaret patří do koše.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.